Preden se odločite za obisk našega centra, posvet in zdravljenje, priporočamo da se malo spoznate z metodami in vrstami terapij, ki jih opravljamo v Prestolnici Zdravja Bled.  Naravno Zdravljenje je učinkovito, poceni in praktično brez stranskih učinkov, kar spoznavajo miljoni ljudi po celem svetu.  Vsaka metoda je specifična in vsako bolezensko stanje ima vsaj eno metodo s katero se optimalno zdravi.  V veliko primerih se pacienti odločijo za dve ali več metodi, da bi zdravljenje res bilo holistično.  Vsako metodo izvaja običajno en zdravilec z dolgoletnimi izkušnjami in rezultati, vsi so mednarodno priznani in pravilo je da se nam pridružijo le tisti, ki so nedvomno najboljši v širši regiji.  V poplavi različnih metod zdravljenj je bilo potrebno poiskati in preizkusiti tiste, ki dajejo trajne in stabilne rezultate.  Obenem je ključno da pokrijemo vse nivoje zdravja in ker se zavedamo, da danes v glavnem zdravilci hočejo pokriti vse vrste psiho fizičnih težav sami in z eno metodo, kar običajno naredi zdravljenje kratkoročno, oziroma rezultati niso po pričakovanjih.

Prestolnica Zdravja Bled je unikaten model holističnega centra z mednarodnim priznanjem in podporo.

Zdravljenje v glavnem “napada” 4 najbolj pomembne dejavnike pri tvorenju bolezenskih stanj:

  • Ne prava Prehrana
  • Stres
  • Škodljiva Sevanja in Toxifikacija
  • Ne urejeni Odnosi

Bolezni pa so v veliko primerih več slojne, kljub običajno enostavni manifesticaciji v obliki bolečin oziroma kroničnih obolenj.

Pogostost Uporabe terapij

Bioterapija
TKM (Trad. Kitajska Medicina)
Ajurveda
Hipnoza
Aktivacija Sklepov
Telesna Drža
Dieta
Hujšanje
Reintegracija Duše

Prestolnica Zdravja – nov destinacija za zdravje na enem mestu

Intervju v Slovenskih Novicah Ko Blejci opisujejo zgodovino turizma v svojem kraju, ne morejo mimo Arnolda Riklija. Švicarski hidropat je pri kraju 19. stoletja ustanovil Naravni zdravilni zavod. Začel je uveljavljati svojo metodo zdravljenja z vodo in ker je bilo treba privabiti goste, so na Bledu krenili urejati kopališče, sprehajalne poti in prenočišča. Kot je…

Details