Nenehno oziroma vse življenjsko izobraževanje je pomemben dejavnik ravnovesja v našem življenju.  Naši možgani so koncipirani, da stalno obdelujejo nove informacije in se učijo na primerih. Prestolnica Zdravja Bled uporablja dve metodi učenja.

Prestolnica Zdravja Bled Seminar

  • Seminarski (1-6) dnevni intenzivni tečaji, kjer je primarni fokus podajanje znanja.  Sledimo modernim trendom učenja z nenehno rotacijo predavanja, demonstracije, praktičnih vaj in utrjevanja znanja skozi vprašanja in odgovore
  • “Retreat” (4,7,14) dnevni programi za zdrav in aktiven oddih, detox (očiščenje) telesa, športne priprave, meditacije in podobno.  Tu je poudarek predvsem na resetiranju vašega življenjskega ritma in postopen prehod na nove navade in učenje novega načina komuniciranja s sabo in okolico.  To vrstni programi niso tako intenzivni in vam puščajo možnost lastne presoje, katerih aktivnosti v okviru programa se boste udeležili.

Za seminarje ki trajajo več kot 2 dni vam priporočamo, da si vzamete čas in bivate tu na Bledu, da boste lahko vaše pridobljeno znanje zvečer v miru vadili in obnovili pred naslednjim dnem.

Pri “Retrat” programih pa je bivanje tako del procesa.

Več informacij o posameznih programih in seminarjih najdete na spodnjih straneh oziroma na zgornjih povezavah.

Zgodnje prijave vam vedno prinesejo dodatni popust, zato ne odlašajte z prijavami.

Trenutna Aktualna Izobraževanja:

Na spodnjem obrazcu se lahko obrnete na nas z vašimi vprašanji

Ime (obvezno)

Priimek (obvezno)

Vaš el. naslov (obvezno)

Tel številka (obvezno)

Izberite vrsto povpraševanja (obvezno)

Vaše vprašanje ali informacije (obvezno)

Kako in kdaj naj vas kontaktiramo (obvezno)