O NAS

Prestolnica Zdravja Bled je center transformacije vašega zdravja in počutja. Z nekaj mednarodnimi strokovnjaki in prepričljivimi rezultati pri odpravljanju lažjih in težjih bolezenskih znakov odpiramo nov pristop do zdravja.

Pri zdravljenjPrestolnica Zdravja Bled Duhovnostu se največkrat uporablja Bioenergija oziroma Bioterapija po metodi Zdenka Domančiča, Tradicionalna Kitajska Medicina, Ajurveda, Hipnoza in Hipno-terapija, konzultacija in svetovanje za osebni razvoj in transformacijo zdravja, počutja in čustvenega stanja

 

Specializirani pristop do težav na področju psihe in mentalnega zdravja, kroničnih obolenj, akutnih stanj, “neozdravljvih” bolezni, nam preverjeno omogoča doseganje izjemnih rezultatov, ki jih ni moč najti v širši regiji.

Smo prvi in edinstveni tovrstni center za holistično zdravje.  Uporabljamo striktno naravne metode zdravljen in delujemo komplementarno šolski medicini in ne sodimo, spreminjamo pridoboljene diagnoze pacientov in predpisanih oblik zdravljena.  Pričakujemo zdravstveni pregled in diagnozo pred in po naši terapiji pri neodvisni medicinski ustanovi.